dimecres, 30 de març del 2016

Escuts/escudos Lothern WIP

Després de donar-me una pausa de nans i acabar els últims detalls del mini exèrcit goblin nocturn (peanes i demés) estic a full en acabar de pintar  l'exèrcit alt elf. És un exèrcit bastant gran que us aniré presentant en breu. 

Estic acabant una unitat de helms platejats que vaig comprar per Wallapop i que molt amablement hem van vendre sense escuts :( (era novato encara amb això de wallapop). He utilitzat uns escuts de una unitat de llancers que hem sobraven i alguna resta.. Alhora de pintarlos amb el meu estil van quedar un pèl xusteros; llavors vaig trobar uns escuts de Lothern (que era com temàticament volia ambientar els helms..) per internet escanejats i un un cop redimensionats, impresos i retallats vaig enganxar amb cola blanca diluida amb aigua, despés vaig repassar amb ARDCOAT i unes pinzellades... Aqui esta la primera prova... Que us sembla dona el pego?

*****

Después de darme una pausa de mis queridos tapones y acabar con los detalles de mi ejercito goblin nocturno (peanas y detallitos) estoy oficialmente al 100% en acabar mi ejercito alto elfo.
Es un ejercito bastante grande que os iré presentando en breve. Al lio! Estoy finalizando una unidad de Yelmos plateados que compré en wallpop y que muy amablemente me vendieron sin escudo :( (aún era un novatillo en esto del wallpope): He utilizado escudos de una unidad de lanceros que me sobra.. y después de pintarlos con mi estilo xurropropainted vi que me habían quedado demasiado basura. Entonces encontré escudos de lothern en internet (que era como los quería ambientar), despúes de redimensionarlos, recórtalos, pegarlos con cola blanca, "abrinzar" con ARDCOAT i pinzelar algun detalle ... he aqui el resultado, que os parece? da el pego?


2 comentaris:

  1. quina mini mes classica! :)
    m'agrada molt, a veure si ens ensenyes que mes tens!
    PD: tens pensat que faras per a les peanes?

    ResponElimina