dimecres, 25 de maig de 2016

Lliga / Liga AoS en Goblintrader (2)

Segona partida de la lliga de GTS Barcelona, mentrestant cada cop estic més prop de acabar de pintar els meus elfs...

Jugava contra el Guillem que portaba hombres bestia. Ja havia jugat una vegada contra hombres bestia i sabia que tenien unitats dures de debò.
El meu exèrcit: Imrik en drac, una aguila, escolta celest, Teclis, 5 princeps drac, 10 mestres de l'espasa, 5 ellyran, 7 helms platejats.L'exèrcit d'en Guillem, 2 carros, un megabicharraco, 10 gors,  senyor de les bèsties, 10 bestigors i 6 minotaures!!

Ronda 1:

De perduts al riu, com més abans les garrotades millor, començo jo a petició del meu oponent, avanço directe a ell; un gor mort 3 ferides al senyor de les besties (raig d'en Teclis), i un carro maleït en avançar la meitat. Torn del meu oponent tot en combat menys els 10 bestigors, el carro i el senyor de les bèsties. Minotauros vs helms platejats, gors vs ellyron, megabicharraco vs escolta celest i un carro contra l'aguila. resultat dels combats, els helms aguanten la primera embestida dels minotaures al igual que els ellyron i l'aguila, l'escolta celest cau trinxada sense remei.Ronda 2: 

Els deus de l'atzar decideixen que jo no comenci aquest torn, El megabicharraco s'encara a e Teclis i els bestigos carreguen contra els dragoners. Els minotaures continuen sagnant als helms, els dragoners aguanten la càrrega i l'aguila i en teclis (snif.) desapareix del mapa. 
El meu torn, Imrik ataca al megabicharraco i venja en Teclis! Els helms desapareixen del tot, els ellyran i els dragoners van fent forces baixes als seus contrincants.Ronda 3 i posteriors.

Aqui vaig poder fer la última foto abans de que s'hem acabés la bateria, vam anar a tota hòstia pq ja tancaven la tenda..

Bàsicament els mestres de l'espasa van fer la seva entrada estelar i amb els seus meravellosos 2 atacs per barba a 3+ 3+ i rend -1 van trinxar els minotaures en un torn i mig.
Imrik va destrossar els 2 carros, el que quedava dels bestigors i el senyor de les bèsties.

La victòria tot i que ajustada va ser gràcies a Imrik (i la habilitat de repetir mossegades de mandibula del drac (3 atacs a 3+ 3+ rend -2 i 1d6 ferides) i als mestres de l'espasa que van desencadenar una autèntica tormenta de bufes.
Conclusió: Partida guanyada de bastanta xiripa, vaig cometre l'error d'acostarme massa al exèrcit enemic tenint certa força de dispar; no vaig poder carregar amb la caballería; Teclis  massa exposat va deixar d'existir al 2n torn (i els seus 3 encanteris);  l'escolta se li diu escolta per algo no per ficarla a primera línea de batalla.


*****

Segunda partida de la liga de GTS Barcelona, mientras cada vez estoy más cerca de acabar de pintar mis elfitos bonitos..

Jugaba contra Guillem que llevaba hombres bestia. Ya juegé una vez contra hombres bestia y me aniquilaron sin compasión.Mi ejército: Imrik en dragón, una águila, escolta celeste, Teclis, 5 principes dragón, 10 maestros de la espada, 5 ellyran, 7 yelmos plateadosEl ejército d'en Guillem, 2 carros, un megabicharraco, 10 gors,  señor de les béstias, 10 bestigors y 6 minotauros!!

Ronda 1:

De perdidos al rio, com antes las hostias mejor, empiezo yo a peticiós del mi oponente, avanzo directo a el; un gor muerto, 3 heridas al señor de les bestias (rayo de Teclis), y un carro maldecido en avanzar la mitad. Turno del mi oponente todo en combate menos los 10 bestigors, el carro y el senyor de les béstias. Minotauros vs yelmos plateados, gors vs ellyron, megabicharraco vs escolta celeste y un carro contra el águila. resultado de los combates, los yelmos aguantan la primera embestida de los minotauros al igual que els ellyron y el águila, la escolta celeste cae destrozada sin remedio.Ronda 2: 

Els dioses del azar deciden que yo no empieze este turno, El megabicharraco se encara Teclis y los bestigos cargan contra los dragoneros. Los minotaures continuen sagnando a los yelmos, los dragoners aguanten la cárga y la águila y Teclis (snif.) pasan a mejor vida. 
A mi turno, Imrik ataca al megabicharraco y se consuma la venganza! Los yelmos sucumben del todo, los ellyran y  dragoneros trabados en combato van sufriendo bajas y haciéndolas.Ronda 3 y posteriores.

Aqui pude hacer la ultima foto, antes que la bateria de mi mobil muriese, las últimas rondas las hicimos a toda pastilla ya que cerraban la tienda.

Básicamente los maestros de la espada hicieron su entrada estelar y con sus maravillosos 2 ataques por barba a 3+ 3+ i rend -1 destrozaron los minotauros en un turno y medio.
Imrik se cargo los 2 carros, loq ue quedaba de bestigors y al señor de las bestias.

La victoria todo y que ajustada fue gracias a Imrik (y la habilidad de repetir mordiscos de mandíbula del dragon (3 atacs a 3+ 3+ rend -2 y 1d6 heridas) y los maestros de la espada que desencadenaron un auténtico tormentón de ostias..

Conclusión: Partida ganada de bastante suerte, me acerque innecesariamente al enemigo y con dos turnos seguidos ya me estaba tocando la cara a full y yo sin poder cargar, y el disparo que tenia como si no lo tuviese, deje a Teclis con el culo al aire y se lo zampó la gorgona (3 hechizos por turno al garete!); y la escolta a primera linea de combate (por algo se le llama escolta!!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada